Sunde seniorer

Forebyggelsesafdelingen på Tranehaven har mange tilbud, som kan fremme din sundhed: kurser, gymnastik og forebyggende hjemmebesøg.

Senior i veteranbil.

I ’Sundhed for Seniorer’ kan du blandt andet deltage i kurser og arrangementer, madlavning for mænd, seniortræning, kulturklub, kurophold i Polen og meget mere. 

Har du brug for inspiration til god motion?


Du kan kontakte motionskonsulenten og få vejledning om et motionstilbud, som passer til dig. 

Nærgymnastik er en mulighed for at gå til gymnastik på mindre hold nær dit hjem. Du kan kontakte motionskonsulenten og HOF Gentofte. 

Hvis du er 65 år eller derover og ikke har hjemmehjælp til personlig pleje, er du velkommen til at kontakte forebyggende hjemmebesøg, hvis du ønsker en samtale. Det er en samtale om sundhed, muligheder og aktiviteter.

Skab nye fællesskaber


Gentofte Kommune samarbejder med Boblberg.dk. På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller du kan skabe dine egne. Her bliver du inspireret til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres interesser. Det er et uformelt forum, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig og leder efter det samme.

Boblberg er gratis. Følg linket øverst på siden.